ProduktoversiktTrykksaker

Trykksaker skal fremstå som et selgende og innbydende produkt. Utfordringen er å finne et korrekt uttrykk uavhengig av hvilket produkt eller organisasjon som skal profileres. Vi har god erfaring med dette og sørger for at vi bruker trykkmetoden som passer best til produktet som profileres. Samtidig sørger vi for at du får levert produktet på den mest mulig effektive og kostnadsbesparende måten. Erfaringen vi har betyr også at vi benytter vår kjennskap til papirkvalitet på en måte som hjelper deg til å velg riktig papirtype til ditt oppdrag.

Digitaltrykk
Benytter du digitaltrykk har du mulighet til å trykke små opplag med korte tidsfrister. Da kan vi også tilby oppdraget til gunstige priser. Det finnes også mange muligheter til å personifisere trykksaker, legge inn ferdig adressering etc, samt variable data. Her kan vi tilby deg alt av digitaltrykk i ulike formater til meget konkurransedyktige priser.

Offset
Med tilgangen til en av markedets mest moderne maskinpark kan vi hjelpe deg med alt innen offsettrykk og ferdiggjøring. Produktspekteret er stort og vi leverer alt fra enkle kontortrykksaker til store brosjyrer, kataloger og magasiner. Lakk- og fernissprodukter, pakking, adressering og utsendelser er også en del av vår leveringsportefølje.

Rotasjonstrykk
Rotasjonstrykk er en velegnet trykkemetode som passer utmerket for aviser, magasiner og DM i store opplag. Vi kan tilby produkter med super kvalitet til markedsdyktige priser.

Silketrykk
Silketrykk i alle varianter leveres på ulike materialer og i forskjellige formater. Ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende silketrykk.


Trykksaker

Trykksaker