ProduktoversiktDisplaymateriell

Store formater er svært visuelt og gir bedriften din god oppmerksomhet, uten at prisen nødvendigvis trenger å være avskrekkende.

Roll-up
Roll-up til både innebruk og utendørsbruk er en del av vårt store produktspekter. Vi kan produsere dem i alle størrelser og prisklasser og våre roll-ups kan også leveres med lys.

Messevegger
Vær godt representert på messer uten å fylle opp hele bilen med forskjellig materiell. Sammenleggbare messesystemer med påføring av ditt eget budskap gir deg optimal oppmerksomhet. Det finnes flere størrelser og varianter å velge mellom, også med tilhørende bardisk og lys som et eksempel.

Flagg og vimpler
Vi kan tilby deg flagg og vimpler i alle størrelser. Flagg som vaier i vinden synes godt og gir en fin profilering. I vårt sortiment har vi også beach-flagg som selvsagt kan leveres i forskjellige fasonger og størrelser.

Bannere
Vi produserer bannere i alle størrelser og på ulike typer materialer som PVC, polyester etc.

Display
Ønsker du å skille deg ut i mengden, kan vi produsere skreddersydde display i alle størrelser og fasonger på ulike typer materialer. Du bestemmer hva du ønsker og sammen skreddersyr vi det du trenger.


Displaymateriell

Displaymateriell