ProduktoversiktDesign

I dagens marked er det viktig med et godt visuelt innsalg til dine kunder. Vi er behjelpelige med å finne den riktig visuelle vinklingen for det, slik at du kan nå tydelig frem med det du ønsker å profilere. Vi kan bistå med design på en rekke områder.

Grafisk design
Vi hjelper deg med utarbeidelse av alle typer trykksaker til hyggelige og konkurransedyktige priser. Våre medarbeidere er dyktige på visuell kommunikasjon og formidler ideer gjennom bilder og tekst. Erfaringen vi innehar på området gjør at vi kan designe gode layouter enten det er foldere, logo, brosjyrer eller kataloger.

Foto
Ønsker du hjelp med foto, har vi nært samarbeid med dyktige fotografer. Dette er profesjonelle fotografer som arbeider både med reklame-, produkt- og portrettfotografering. Vi har også erfaring med eget kamera, så vi kan også utarbeide bildemateriell til rimeligere priser enn profesjonelle fotografer. Vi kan også hjelpe til med bearbeiding av eksisterende fotomateriell som du måtte sitte på.

Repro/førtrykk
Vi gjør også arbeid for deg innen reproteknikk og typografi. Vi har faglærte medarbeidere med lang og bred erfaring som står klare til å hjelpe deg. Blandet med topp moderne utstyr løser de alle oppgaver innen retusjering, bildebehandling, oppsett og bearbeiding/kvalitetskontroll av trykkfiler og originalframstilling.

Webdesign - Nettsider
Vi kan designe å konstruere din hjemmeside/informasjonsside, enten du er privatperson eller firma. Vi utarbeider design, logo, tekst og bildepresentasjoner i samarbeid med medarbeidere som har erfaring på dette området. Gode tilbakemeldinger på tidligere arbeid gjør at vi nå også tilbyr dette til deg som kunde.
Vi ønsker gjerne at du som kunde skal være med å forme produktet her da en hjemmeside tross alt skal formidle hva bedriften eller personen står for, og her er det er du som kjenner produktet best og derfor utarbeider vi alltid et utkast først, slik at vi ikke jobber i feil retning. Det er ikke kostnadseffektivt, hverken for deg eller oss.
Kontakt oss om du ønsker mer informasjon eller et uforpliktende tilbud på din nye informasjonsside på nett.

Drift og vedlikehold
Vi tilbyr deg å drifte/vedlikeholde din nettside etter at den er lansert. Jobben med en nettside starter gjerne etter lansering, dette er det mange som glemmer. Ofte ser vi nettsider hvor innholdet er gammelt og utdatert.
Vi ønsker å være din servicepartner på web, slik at du kan konsentrere deg om primærjobben i ditt firma/tjeneste. Send oss hvilke oppdateringer du ønsker og vi utfører jobben for deg. Om du allerede har en eksisterende nettside som du ønsker en driftsavtale på, så er vi rimeligere enn du tror.


Design

Design i mange varianter