ProduktoversiktDekor og profilering

Profesjonell synliggjøring av ditt firma eller organisasjon med bruk av visuelt og relevant uttrykk.

Bildekor
Trivelige og gode tilbakemeldinger fra våre kunder som vi har produsert og montert bildekor for, gir oss bekreftelsen vi trenger for å vite at disse blir lagt merke til.
Bilparken til din bedrift er en “gratis” reklameplass og det er derfor viktig at den synes på en god og visuell måte ute i trafikken. Profileringen av bedriften er en ting, men du kan også benytte reklameplassen til å markedsføre kampanjer og produkter når du ønsker dette.
Vi lager alltid skisser av din bilmodell først, med forslag til en eventuell dekor. Sammen finner vi den beste visuelle profileringen, enten det er snakk om liten eller stor dekor. Vi tilbyr også helprofilering av ditt kjøretøy om du ønsker dette.

Skilt
Skilt kan lages i ulik størrelse, av forskjellige materialer og en lang rekke fasonger. Vi laserskjærer, freser og kan også trykke direkte på aluminium, plast og treprodukter. Skilt- og rammesystemer for både innebruk og utebruk er en del av vårt produktspekter.

Foliering
Vi produserer frostet folie for kontorer og møterom og folie for solskjerming. Ønsker du foliering av fasader, mur, vinduer og gulv kan vi utføre dette også.

Selvklebende foliemerker
Vi leverer alt av selvklebende merker i alle størrelser og fasonger. Vi kan levere fra ett stk. og oppover til så mange du trenger.


Dekor - Profilering

Dekor og profilering